Eventyret på to hjul finner du på MC-messen i Lillestrøm

Mange har et forhold til Jules Verne’s bok «Jorda rundt på 80 dager» og hovedpersonen Phileas Fogg. På MC-messen kan du møte Fogg’s overmann. Han heter Nick Sanders og er bosatt i Wales når han ikke er i farta på to hjul.

Billetter til MC-messen kjøper du raskest på nett, se priser og kjøp billetter her »

Nick Sanders innehar jorden rundt rekorden på motorsykkel og den lyder på utrolige 19 dager og 4 timer. Med andre ord hadde han slått Phileas Fogg med over 60 dager.

Jorden rundt på MC

Nå nøyer ikke Nick Sanders seg med å kjøre jorda rundt, noe han har gjort 7 ganger. Han har også kjørt Amerika på langs fra Alaska til Tierra del Fuego lengst syd i Argentina og tilbake igjen. Det turen gjorde han unna på 46 dager. Og når han ikke har en motor på sykkelen sin så bruker han beina og tråkker. Nick har syklet jorda rundt to ganger. Den ene gangen brukte han 138 dager og den andre gangen gikk det unna på 79 dager.

Bli med Nick på tur

I Wales har Nick etablert «The Nick Sanders Expedition Centre». Dit kan du dra hvis du virkelig har et eventyr på gang og få hjelp av ham til planleggingen. Hvis du ikke vil dra på eventyr helt alene kan du være med Nick på tur. På forsommeren 2019 arrangerer han turen «Incredible USA» og i januar 2020 setter han kursen mot Afrika for å kjøre turen «Africa with Nick Sanders». Det er ledige plasser på begge turene.

Nick Sanders på MC-messen 2019
Nick Sanders forteller om jorden rundt 7 ganger på MC-messen 2019.
Møt Nick på MC-messen og hør historien hans

Før du bestemmer deg kan du treffe Nick Sanders på Lillestrøm. Nick kommer til MC-messen og du finner ham på stand C01-23. Han vil også holde sitt bejublede foredrag «Around the world seven times» på NMCU sin stand C01-22 hver dag under hele messen, se programmet » Det er en opplevelse du ikke må gå glipp av!

For å oppleve en sterk personlighet og verdens største globetrotter på to hjul for første gang her til lands er Norges Varemesse og MC-messen stedet i perioden 29 – 31. mars.

Billetter

Billetter til MC-messen kjøper du raskest på nett, se priser og kjøp billetter her »

Share this: