Jentene kommer!

Det er ikke lengre et sjeldent syn å se jenter som eier og kjører motorsykkel. Forhandlernettet kan rapportere om at ca. 20% av deres kunder nå er jenter i alle aldre og utvalget av bekledningsartikler designet for jenter øker år for år.

Ikke å undres på da at jentene også gjør sitt inntog på rallyfronten i form av den internasjonale stafetten Woman Riders World Relay (WRWR).

Billetter til MC-messen kjøper du raskest på nett, se priser og kjøp billetter her »

Stafettpinnen til Norge

5. mai overtar norske MC-jenter stafettpinnen og ansvaret fra svenske kolleger ved Svinesund og skal så i løpet av tre og en halv dag kjøre en tur som vil gå via Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund, Lillehammer og Trysil før stafettpinnen igjen overlates til de svenske jentene 1.800 km og godt og vel tre dager senere. Hele 760 norske MC-jenter har meldt sin interesse for å være med å kjøre den norske delen av stafetten. På andre steder i verden som Australia, Canada, India, Spania, Tyskland, Frankrike og Thailand deltar MC-jenter i samme stafett. Totalt er over 100 land representert.

Ønsker bedre utvalg av klær og sykler for kvinner

WRWR er en idealistisk organisasjon som ble startet av engelske Hayley Bell og som nå teller mer enn 14.000 medlemmer. Bell ønsker med WRWR å rette oppmerksomheten mot motorsykkelindustrien og få den til å produsere et bedre utvalg av klær og sykler for kvinner.

Lær mer om stafetten på MC-messem

Selvsagt deltar WRWR med egen stand, T 01-16, på MC-messen i Lillestrøm. Lørdag 30. mars og søndag 31. mars vil Emiljia Kostovska og Eli Johanne Stene som er co-ambassadører for WRWR i Norge holde foredrag og presentere stafetten på NMCU sin stand C 01-22.

Besøk MC-messen 2019 som arrangeres i perioden 29 – 31. mars på Norges Varemesse i Lillestrøm for å lære mer om WRWR og den fremadstormende skaren av kvinnelige MC-entusiaster som sakte men sikkert forandrer bransjen.

Billetter

Billetter til MC-messen kjøper du raskest på nett, se priser og kjøp billetter her »

Share this: