MC-nyheter 2018: Aprilia

Aprilia Dorsoduro 900

Nye Aprilia Dorsoduro 900 er utviklet i nært samarbeid med Aprilia Racing og har som eneste mål å tilby føreren total kjøreglede.

Sykkelen har blant annet Ride By Wire-system med tre innstillinger. Treveis justerbar Traction Control. Mer dreiemoment, fra 8,4 til 9,1. Nye støtdempere foran fra Kayaba. Lavere vekt. Og LED display-skjerm. Bilde, se øverst i artikkelen.

Aprilia RSV4 RF E4
For å feire kongen av supersykler, RSV4 RR, kommer nå Aprilia med en Limited Edition, RSV4 RF. Det er kun 500 eksklusive sykler som har fått navnet RF. Dette er en skikkelig racersykkel tilrettelagt for veien.

Chassiset kommer fra en arverekke med hele 18 seierstitler og 143 Grand Prix-seiere i 250 Moto GP-klassen. Dette er altså det nærmeste en Moto GP racer du kan komme.

Aprilia RSV4 RF E4 kan prøvekjøres på MC-messens Vårmønstring 2018
Aprilia RSV4 RF E4 kan prøvekjøres på MC-messens Vårmønstring 2018

 

Aprilia Shiver 900
Aprilia Shiver 900 er et bevis på at selv den konkurransepregede mellomklassen av nakensykler har møtt sin overmann. Ikke bare på teknologi og prestasjoner, men også på design, holdbarhet og kjøreglede.

Teknologiske finesser som tidligere var forbeholdt racingsykler, et chassis av ypperste kvalitet og markedets mest moderne motor, gjør Shiver 900 til en av de få nakensyklene som passer for alle typer kjøring.

Aprilia Shiver 900 kan prøvekjøres på MC-messesn Vårmønstring 2018
Aprilia Shiver 900 kan prøvekjøres på MC-messesn Vårmønstring 2018

Aprilia Tuono V4 Factory E4
Hyllet av kritikerne som en av de mest effektive og raskeste syklene i sitt segment, er Tuono V4 Factory E4 en eksepsjonelt spennende maskin og er arvingen etter den originale Aprilia RSV4.

Tuono V4 Factory er en av de råeste syklene i dette markedet, og overgår enhver entusiasts drøm. Den originale RSV4 satte i sin tid en ny standard for sportssykler, og Tuono V4 har arvet mange av sin forgjengers egenskaper.

Aprilia Tuono V4 Factory E4 kan prøvekjøres på MC-messesn Vårmønstring 2018
Aprilia Tuono V4 Factory E4 kan prøvekjøres på MC-messesn Vårmønstring 2018

Syklene fra Aprilia finner du på standen til Kellox på MC-messens Vårmønstring.

MC-messens Vårmønstring
5.-6. mai, p-plassen til Norges Varemesse
Gratis inngang!

Følg med på facebook for siste nytt »

 

 

Share this: