Møt Mesternes mester på MC-messen!

Pål Anders Ullevålseter har fått kallenavnet «Realitykongen» etter at han nylig vant finalen i det populære Mesternes mester.

Billetter til MC-messen kjøper du raskest på nett, se priser og kjøp billetter her »

Pål Anders har vært hyppig gjest og en stor profil i en rekke realityshow, men i hjertet er han motorsyklist og vil alltid være det. Gutten fra Ullevålseter vokste opp til å bli Norges mest meritterte motorsyklist gjennom hard og målbevisst trening på stier og skogsbilveier i Nordmarka. Han ønsket å satse på motocross, men endte opp som en av verdens ledende enduroførere.

Paris – Dakar 10 ganger

Pål Anders Ullevålseter var den første nordmannen som fullførte det legendariske ørkenrallyet Paris – Dakar. Hele 10 ganger kom han i mål i det som er kalt verdens mest krevende rally. Den beste plasseringen hans er en 2. plass. En prestasjon som sier det meste om Pål Anders ekstreme førerferdigheter og utholdenhet. Pål Anders ble Europamester i Enduro i 1998 og verdensmester i ørkenrally i 2004 og kan notere seg for 1. plass i Africa Race i 2015 og 2016 og 2. plass i det samme racet 2017 og 2019.

Landslagstrener i Enduro

De senere årene har Pål Anders vært landslagstrener i Enduro og gjennom Team Ullevålseter har han trukket til seg og tatt under sine vinger en rekke store talenter med Kristian Felix Jensen i spissen.

Gir tilbake til Dakar

Pål Anders har også funnet tid til annet enn motorsport og støtter aktivt en skole for fattige barn i Dakar i Senegal. Det var den avdøde vennen og rallylegenden Fabritzio Meoni som startet dette prosjektet for mange år siden og nå samarbeider Pål Anders med Foundation Fabritzio Meoni og samler inn penger for å gi en bedre skolehverdag til de fattigste barna i Dakar. På den måten får Pål Anders gitt noe tilbake til det stedet som har gitt ham de sterkeste øyeblikkene i hans karriere.

Foredrag og stand på MC-messen

Du kan treffe Pål Anders Ullevålseter og Team Ullevålseter på stand C01-11 under årets MC-messe som går av stabelen på Norges Varemesse i perioden 29 – 31. mars. I tillegg kan du høre Pål Anders fortelle om ørkenrally eventyret daglig på scenen, se programmet »

Billetter

Billetter til MC-messen kjøper du raskest på nett, se priser og kjøp billetter her »

Share this: