Om MC-messen

Hvert annet år samles MC-bransjen til en helg med spektakulære opplevelser, nyheter, trender, kunnskap og erfaringer.

 


På MC-messen står nyheter, liveshow og messetilbud i fokus!

MC-messen er et samarbeid mellom Motorsykkelimportørenes Forening (MCF) og Norges Varemesse og har vært arrangert hvert annet år siden første gang på Sjølyst i 1992. Siden 2017 har vi i tillegg arrangert MC-messens Vårmønstring årlig utendørs på p-plassen til Norges Varemesse.

 

 

Nyheter og trender
MC-messen er en viktig arena og møteplass hvor vi ønsker å presentere et bredt spekter av de siste nyheter og trender for ett motorsykkelelskende publikum. Her finner du de største importørene, klubber og foreninger – alle godt representert med et bredt sortement og siste nytt for årets sesong. Her kan du både se, føle, kjenne på og bli inspirert.

 

 

Direktesalg og messetilbud
En stor del av området holdes av til direktesalg av utstyr. Det er her du får de beste messetilbudene innenfor bekledning, rekvisita – her kan du kjøpe deg alt du trenger til årets motorsykkelsesong!

 


Spektakulære show

På MC-messen kan du oppleve spektakulære motorsykkelshow.  I 2017 tok André Villa med seg internasjonale FMX og BMX stjerner, hva det blir for 2019 gleder vi oss til å informere mer om senere.  I tillegg kan barna få kjøre cross på egen barnebane.


Velkommen til MC-messen 29.-31. mars 2019 på Norges Varemesse.

Share this: