Trial Show

Siste helgen i mars er MC-messen stedet for årets Trial oppvisning! Store og små skal vise frem idretten trial, med utøvere fra landslaget i spissen til gubber på gamle sykler og nybegynnere på elektriske sykler.

Billetter til MC-messen kjøper du raskest på nett, se priser og kjøp billetter her »

Trialen vil vise spektakulære triks med MC-kjøring på containere, biler, maskinhengere og lignende, med sykler fra topp moderne trialsykler med bensin og elektriske motorer, til eldste sykkel som er fra 1937.

Hva er trial?

Trial er en motorsykkelidrett som går ut på å kjøre i vanskelige terreng eller over vanskeligheter innendørs uten å sette føttene i bakken. Kjøringen foregår stående på motorsykkelen i sakte fart. Man kjører i løyper som blir laget i terrenget hvor det kan være stein, trestammer, røtter eller annet som gjør det vanskelig å komme frem.

Moro på alle nivåer

I Norge er det tillatt å kjøre trial på spesielt godkjente områder og i regi av en klubb som er medlem av Norges Motorsportforbund. Alle som kjører trial må ha lisens. Det finnes nybegynnerlisens som du kan løse når du møter opp på et trialområde. For å få trening eller konkurranselisens må du gå et lisenskurs. Trial er som allidrett, moro på alle nivåer.

NMF region øst Trial bygger innendørs «seksjoner» på MC-messen så svetten siler for å gi valuta til publikum. Her blir det trialshow av ypperste klasse. Førere i aldersgrupper 5 til 55 år står klare til å gi deg fart og moro med trial-sykkel.

Trialshowene kjøres i B-hallen med oppvisning fredag, lørdag og søndag. Hallen er rigget med tribuner med sitteplass til 2000 personer. Trialshowene er gratis og inngår i billetten til MC-messen.

Tider for Trial-show på MC-messen:

Fredag 29. mars: 18.00
Lørdag 30. mars: 12.00, 14.00 og 16.00
Søndag 31. mars: 11.00, 13.00 og 15.00
Se programmet »

Se landslaget i Trail på MC-messen

Trial-landslaget, som har noen av de beste utøverne i verden, skal i løpet av helgen på MC-messen vise seg frem på alle showene. Her skal de vise noe av de vanskelig og farligste kjøringen som noen gang har vært gjort på MC-messen frem til nå. De kommer til å gi alt av seg selv til publikum. Øvelsen vi skal gå gjennom handler om å trosse gravitasjonen og ting publikum ikke har sett en motorsykkel forsere. I tillegg har vi laget en duell lane. Her skal utøverne teste sine ferdigheter og det blir utslagskonkurranse til vi får kåret en vinner.

Vi kommer til å ha stand og det blir mulighet å få en prat med utøverne etter showet. Her kan du ta bilde og få en autograf.

Har du lyst til å vite mer om trial eller kanskje prøve trial blir det tilgjengelig informasjonsmateriell om klubber i regionen. Regionen tilbyr også prøvekjøring på klubbenes område etter messen.

Billetter

Billetter til MC-messen kjøper du raskest på nett, se priser og kjøp billetter her »

Share this: